Горещи новини

Агресията се увеличава! Появи се нов, брутален клип с побой над ученичка (ВИДЕО 18+)

Нов побой с клип

Само ден, след като България бе разтърсена от скандално видео с побой над 14-годишна ученичка, в интернет се появиха нови кадри от брутално наказание, видя БЛИЦ.Не е ясно къде е заснето видеото, но на кадрите се вижда как две момичета нападат съученичка, събарят я на земята и я ритат.

„Това е новата мода – причакват някого, пребиват го, като през това време друг от компанията снима и след това качват за назидание клипчетата в интернет. Непълнолетни момичета и момчета стават все по-жестоки. Призовавам и родителите да следят социалните мрежи, където общуват децата им, често имат по няколко профила – един официален и друг, където пускат разголени снимки и всякакви други фотографии“, твърди пред БЛИЦ родител, сигнализирал за новия клип.

Източник: БЛИЦ

loading...

3 Коментари on "Агресията се увеличава! Появи се нов, брутален клип с побой над ученичка (ВИДЕО 18+)"

 1. анонимен | 17.09.2016 at 15:54 | Отговор

  Това малко нагласено ми се струва…защо продължава дсамо 34 секунди? А и имам чувството че двете момичета се смееха…дано да греша, защото наистина доста лошо я налага..

 2. Това или е нагласено, или е направено за базик! Много непукистично се отнася към това което и пречиняват! И си тръгва така сякаш нищо не се е случило!!

 3. кой го знае от колко време е тоя клип …
  първо няма сняг и е топло значи определено не е нов
  то пък един бой …
  бой са вика да има синьо, липсващи зъби, кръв и тн
  туй е „шамаросване“
  и тая тъпа страна няма да се оправи …
  със всеки ден хората затъпяват все повече и повече ..

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*