Горещи новини

Азиатски партньори на Гриша Ганчев наливат милиони левове в ЦСКА!

Гриша Ганчев води китайски инвеститори на АрмиятаКитайци са готови да налеят милиони левове в ЦСКА, ако вземе базите.

Ловешкият бизнесмен има огромни инвестиционни планове за ЦСКА, разкрива вестник „7 дни спорт“ в днешния си брой. Ганчев е запознал своите азиатски партньори със случващото се в „Борисовата градина“ и бъдещите му намерения. Припомняме ви, че преди няколко седмици новия собственик на ЦСКА беше на посещение в Китай по бизнес дела.

Китайците проявили голям интерес към ЦСКА, тъй като искали да популяризират бизнеса си в България и виждат чудесна алтернатива за това чрез спонсорирането на футболния клуб. Азиатските бизнесмени имат намерение да инвестират в създаването на академия по подобие на тази в Ловеч. Освен това ще помагат и на първия отбор.

Възможно е да вземат участие и в изграждането на нов стадион, ако ЦСКА получи разрешение за строеж. Със сигурност пък на „Българска армия“ ще се водят млади китайски играчи, които да трупат опит и евентуално да пробият на европейската футболна сцена чрез ЦСКА. Окончателният отговор от страна на китайците обаче, ще дойде след решението на Изпълкома на БФС, който трябва да одобри или отхвърли искането на армейците за регистрирането на новото дружество, което да поеме негативите и пасивите на старото.

loading...

Be the first to comment on "Азиатски партньори на Гриша Ганчев наливат милиони левове в ЦСКА!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*