Горещи новини

Алена шокира! За четири от зодиите днес е съдбовен ден

al1

Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овен – не бъдете дребнави
На работното си място не разваляйте отношенията си с ръководството, като отправяте заядливи забележки. Рискувате да провалите намерението им да ви повишат и да ви натоварят с повече отговорности. Стабилизирайте позициите си въпреки трудностите. Справете се с всичките си задължения, за да впечатлите колегите си – съветва Алена в хороскопа си.

Телец – огледайте се за допълнителна работа
Прегледайте обявите за отдаване на офиси под наем. Днес може да намерите търсеното помещение на отлична цена, ако положите усилие. Не ви съветвам да пътувате, дори и ако не сте на работното си място. По-добре е да се заемете с търсене на нови възможности за допълнителна работа.

Близнаци – не правете на инат
На работното място спор с колегите и деловите ви партньори за пари може да доведе до личните ви загуби. Нежеланието да се съобразите с мнението на близките си също ви вреди. Склонни сте да допуснете в живота си хора, които не го заслужават. Инатът ви и желанието ви да докажете, че сте прави в преценката си, ще ви попречи да ги опознаете.

Рак – не влизайте в конфронтация
При провеждане на делови разговори, които не сте могли да отложите, предизвикайте интереса на събеседника си със своята откровеност. Ако пътувате и сте зад волана, бъдете внимателни. Стабилизирайте позициите си на работното място, дори и да ви се струва трудно. Не се противопоставяйте на никого.

Лъв – все пак работата е лек срещу лошото настроение
Не бързайте да се скриете на работното си място, бягайки от семейни проблеми, които няма как да бъдат пренебрегнати, а и от задълженията си към вашите възрастни роднини. Склонни сте да затънете в депресия, от която трудно ще излезете. Най-доброто лекарство е активното занимание със служебните ви задачи.

Дева – отдайте се на работата си и потиснете чувствата
Днес са необходими предпазливост и спокойствие в общуването с вашите делови партньори, от които зависи бизнесът ви. Ще си създадете проблеми с роднини, които искат заем. На работното място бъдете активни и не мърморете, ако ви поставят нови задачи. Професионалният успех няма да ви изостави. Не позволявайте да ви владеят чувствата.

Везни – два пъти мислете, веднъж режете
Причината за трудностите, които може да избегнете при добро желание от ваша страна, се корени в желанието ви да предприемете прибързано необмислени начинания. Не се съгласявайте да се заемете с отговорностите на колегите си, ако те отказват да бъдат коректни. Не сте им задължени и не трябва да проявявате наивност.

Скорпион – осигурете си спокойствие, за да медитирате върху даден проблем
Не си мислете, че ако се оставите в ръцете на съдбата, ще успеете да се справите без усилие и активна работа до обед. Необходимо ви е уединение, за да насочите цялото си внимание към разрешаването на проблемите. Бъдете внимателно, ако сте зад волана, защото сте вглъбени в мисли за проявилите се неочаквани трудности.

Стрелец – не бъдете припряни
Не сте достатъчно инициативни и не гоните целите си така, както очакват от вас. Липсата на достатъчно търпение пречи да стабилизирате позициите си. Не отказвайте да помислите върху направените ви делови предложения. Не давайте прибързан отговор, повлияни от емоцията и от съветите на ваши колеги. Не пътувайте – категорична е Алена в хороскопа си.

Козирог – не се захващайте с нови идеи
Може да се наложи да отидете на важна делова вечеря. Не прекалявайте с алкохола, за да не се изложите с някоя обидна квалификация, която може да срине авторитета ви. Не разчитайте на късмета си, който няма да ви помогне да се избавите от притесненията си. Начинанията са нежелателни, особено ако са плод на внезапните ви хрумвания.

Водолей – ще преодолеете финансов срив
Неприятна новина от финансово естество може да помрачи доброто ви настроение, но бързо ще намерите начин да разрешите проблема. Не давайте заем на ваши роднини, дори и ако държите да съхраните добрите си отношения с тях. Преценете дали имате достатъчно средства, за да се включите безболезнено в нови проекти.

Риби – не позволявайте да ви влияят
Налага се да завършите изостаналите задачи. Активността на работното място ви помага да приключите в срок задачите си за деня. Блокирайте опитите да ви пречат и да ви отклонят от преките ви занимания. Ваши съседи искат да им дадете заем. Не го правете, ако не сте сигурни в коректността им или не сте финансово стабилни.

Източник: УЕБНОВИНАР.ком

loading...

2 Коментари on "Алена шокира! За четири от зодиите днес е съдбовен ден"

  1. abe pichka vi moderna nikade ne pishat data ot koga e stanalo ebaneto iznasilvaneto na geri nikol glupaci

  2. tva si e taka nikade toq pavrantiori ne pi6at otkoga e pavrantiosalo geri

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*