Горещи новини

Американският сенатор Маккейн: Можем да превземем Москва за 48 часа

Джон Макейн вярва, че САЩ може да превземе МоскваСАЩ има капацитета да отвърне на удара на Москва.

Старши американския сенатор от щата Аризона е заявил пред местно издание, че САЩ може да установи контрол върху Москва в рамките на 48 часа, съобщава sekirabg.

За два месеца Русия загуби два самолета и един хеликоптер, без ние да въоръжаваме умерената опозиция с оръжия, които могат да свалят руските самолети. Това показва, че Русия в момента е в сериозна икономическа и военна криза. Нашата армия е десетки пъти по-добре въоръжена и обучена, което би ни позволило в случай на необходимост да установим пълен контрол над Москва за по-малко от 48 часа. Ние не искаме война, която допълнително усложнява ситуацията в Близкият изток, допълни Маккейн.

Думите на Джон Маккейн са в отговор на позицията, която израз чеченския президент Рамзан Кадиров, който обвини САЩ, че подкрепя и финансира Ислямска държава.

loading...

3 Коментари on "Американският сенатор Маккейн: Можем да превземем Москва за 48 часа"

  1. ми защо като са толкова мощтни янките не унищожат ИД то да кажем ще им еужно не повече от 24 часа

  2. Л–Петров | 03.01.2016 at 16:58 | Отговор

    А бе…тоя явно е препушил от „тревата“ и вижда някакви съновидения наяве!… Що ли не опита…че най-накрая светът да тръгне веднага към по-хубаво бъдеще!… Ама и 2076 г. не е чак толкова далеч, нали?!…Щом Светицата го е предрекла!…

  3. Ако Русия бездейства и просто ги гледа от страни то може би и да стане, но не и за 48 часа. Русия е голяма държава с много лоши пътища, а тези хамерикански педерасти свикнали да карат по асфалт. маккейн трабва да бъде обесен като мусалини, за да не дразни Русия и да не предезвиква трета световна!!!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*