Горещи новини

Анита Мейзер твърди, че е отрязала Слави! Трифонов я ухажвал 2 дни в хотел в Пампорово! Показва снимки!

Анита Мейзер отрязала ТрифоновСлави Трифонов подарява минзухарче на Анита Мейзер. Тя го гледа влюбено.

Скандалната „миска“, която стана антоним на думата „красота“ разкри пред информационна агенция „Хот Арена“, че преди няколко години Слави Трифонов, е имал „сериозни мераци“ към нея и в продължение на два дни я ухажвал. Двамата били в обща компания в хотел в Пампорово преди десетина години.

Анита Мейзер твърди, че Слави Трифонов е искал да я вкара в леглото си и в продължение на два дни буквално не я оставял на мира. Според нея обаче, шоуменът не иска да си признае, предвид скандалната слава, която я споходи през последните няколко месеца. В предаването си Слави заяви, че дори не познава Анита Мейзер и никога не я виждал, но снимката, която показа скандалната миска показва друго!

Анита Мейзер е отрязала Слави

Слави Трифонов ухажвал два дни Мейзер, но тя не се дала!

По това време Мейзер излизаше с Киро Скалата и дори бяха пред сватба, но поради неясни обстоятелства двамата не минаха под венчилото, а днес вече са разделени. Въпреки това пазят добро приятелство и често могат да бъдат засечени в общи компании. След скандалното разкритие на Мейзер, Трифонов станал обект на огромни подигравки от страна на неговият екип, че е имал апетити към жената, която може да уплаши дори Шрек, както казват сценаристите на предаването му!

loading...

1 коментар on "Анита Мейзер твърди, че е отрязала Слави! Трифонов я ухажвал 2 дни в хотел в Пампорово! Показва снимки!"

  1. ЙОРДАН МАЛДЖАНСКИ | 04.01.2016 at 22:33 | Отговор

    Всичко това ме натъжава и виждам как бавно и полека България догаря като свещ.Великият шоу мен намерил поприще да си разиграва скечовете .ТЪЖНО,много ТЪЖНО и жалко за този народ ,които снищо не е заслужил такова отношение.България и българите заслужават по добър живот и трябва да си го създадат сами.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*