Горещи новини

Бай Тошо ви остави 10 млр дългове през 1989 г, Бай …– 30 млр досега

Бай Тошо ни остави 10 милиарда, а Бай Хуй..

Бай Тошо (Тодор Живков) ви остави 10 млр дългове през 1989 г, Бай Хуй (Бандита) – 30 млр досега. Ако остане на власт ще ги направи 50 милиарда. Той знае, че няма таван да взема заеми, защото примерът е до нас – Гърция, със 700 млр. С други думи Бандитът може да управлява още 100 години със заеми. Сега е на 57, тогава ще е на 157. Добре, че Господ няма да му позволи, а и ние няма да сме живи след 100 г. И ако се сметне, че през 1989 г в България всичко работеше, тоест имаше активи във всеки град и село, значи Бай Тошо е оставил България на 200 млр +.

10 г Мутрата е невероятен актьор. Мерлин Брандо трева да пасе. Но реалността е жестока. 2 милиона избягаха навън, защото тук, на прекрасната, райска територия условия за живот няма. Младите сега бягат като от Дявол. Ти 27 г след падането на тоталитарния комунизъм да издигнеш за президент партиен секретар – кариерист на комунизма е висша форма на бандитизъм. И да вярваш, че този нечовек е избираем е висша форма на кретенизъм.

Преди минути Народното събрание реши ваканцията до 4 ноември да отпадне. Ще има редовни заседания сряда, четвъртък и петък. За отмяна на решението гласуваха 177 депутати, 10 от Атака се въздържаха. И първата работа на мнозинството в момента е създаване на комисия за намиране виновниците за АЕЦ Белене. Ваканцията ще бъде само от 2 до 4 ноември. /

Източник: БУЛТАЙМС

loading...

1 коментар on "Бай Тошо ви остави 10 млр дългове през 1989 г, Бай …– 30 млр досега"

  1. Като изплащаме атомни реактори на Русия, на посочена от тях цена, която се променя постоянно и като ни „купиха“ тези, които имахме… не 30 млрд, ами 300, ще теглим и ще връщаме… заради тъпите продажни комунисти/мафиоти!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*