Горещи новини

Бареков: Балотажът между Фандъкова и Календерска е неизбежен

Бареков вярва, че Календерска ще постигне успех на изборите"Единствено Календерска може да достигне до Балотаж с Фандъкова", смята Бареков.

Евродепутатът даде специално интервю за вестник „24 часа“, в което коментира предстоящите местни избори в София, в които ще се включи неговата съпруга Мария Календерска издигната от България без цензура. Според лидерът на ББЦ, балотажът между нея и Йорданка Фандъкова е неизбежен. Бареков оценява много високо шансовете на своята жена и смята, че софианци виждат в нея „положителната промяна“ за София.

„Мария Каландерска и ББЦ са единствените конкуренция на ГЕРБ на тези избори. Той допълни още, че Календерска е единственият от последователен критик на управлението на София и след провеждането на местният вот ще продължи да работи „доброто на столичани“. „Останалите кандидати – Ангел Джамбазки, Георги Кадиев, Явор Нотев и Вили Лилков,  ще си подвият опашките след края на изборите и ще се върнат на работа в НС или в Европарламента, където изпълняват поръчките на управляващата коалиция. Те не могат да бъдат остриета срещу Фандъкова“, заяви евродепутатът.

Николай Бареков разкри, че целта на партията, е да се завърне на политическата сцена и отново да се утвърди като една от водещите сили в България. Той вярва, че ББЦ може да постигне успех в Сливен, Варна, Бургас, Стара Загора, Пловдив, Русе, Велико Търново, Банско, Дупница, Елена и много други градове в страната.

loading...

Be the first to comment on "Бареков: Балотажът между Фандъкова и Календерска е неизбежен"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*