Горещи новини

Бащата на малтретираната гола ученичка: Искам да гледам порно клипа на Малина, а не мога

Бащата на малтретираното момиче проговори

Родителите на шестокласничката, която бе бита и малтретирана от други момичета, които я накараха да се съблече чисто гола, отказаха да разговарят с екипа на Нова тв. През вратата те заявиха пред камера, че не искат нито те, нито тя да се показват по телевизията, защото сега започва учебната година. Единствено споменаха, че малолетните нападателки са известни на властите и се работи по въпроса. „Аз искам да гледам порно клипа на Малина, не мога да го гледам, ама на моето дете не могат да му спрат клиповете“, провикна се бащата.

Момчето, публикувало клипа в социалната мрежа, казва, че го е видял в профила на своя позната. „Аз и нападнатото момиче не сме в добри отношения, тъй като преди време тя ме напсува на „майка”. Тя е бита няколко пъти – не й е за първи път“, разкри той.

Психолог се изказа по темата: „Видях клипа в оригинал. Трябва да се обърне внимание върху това, че девойката казва, че отдолу е без гащи. Това е много травмиращо. Родителите трябва да се замислят. Те не са рабзрали, че детето им ходи с леопардов сутиен или ходи без бельо. Децата порастват много по-бързо отпреди. Родителите да бъдат неотлъчно до децата си, а не просто да им купуват смартфони“.

loading...

Be the first to comment on "Бащата на малтретираната гола ученичка: Искам да гледам порно клипа на Малина, а не мога"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*