Горещи новини

Бившата съпруга на Джино с шокиращи разкрития за брака им

Дейна удари в земята Джино

Дейна Бианкалана реши да наруши мълчанието си по адрес на Джино и разби на пух и прах представата за него, която от доста време се държи на косъм. Красавицата с италиански корени бе на кратък гастрол у нас, докато бившият й съпруг още се възстановява след тежката катастрофа зад океана. А причината за гостуването й в родината на Джино е повече от интересна – новото й гадже отново е българин.

Бившата съпруга на победителя от миналия сезон на „ВИП Брадър“ разкрива, че в последно време той е подновил телефония тормоз и не спира да я търси с желанието да се съберат отново. Омайвал я с приказки за охолен живот, но тя много добре знае колко струва той и какво притежава. Госпожа Бианкалана е категорична, че Джино и семейството му не са никакви богаташи, а просто парадират с измислен лайфстайл.

Освен това, Дейна прави скандалното разкритие, че сега дори си плаща на Георги Ташев, за да не я тормози. А може би именно това е целта му, а не да се събере отново с бившата си жена. Все пак, когато е бил с нея, е живял царски, благодарение на нейните пари! Дамата е шеф на представителство на известна марка коли зад океана и освен че самата изкарва доста добри пари, е от богата сицилианска фамилия.

Когато се запознава с Джино, Дейна е само на 19 години. Свалката става в дискотека, където родният брадър се прави на голямата работа и красавицата бързо се оплита в мрежите му. Връзката им продължава цели 11 години, а през цялото време родителите й са против родния зет, защото са надушили, че той се блазни от финансовото им състояние.

Дейна още помни едни 20 хиляди долара, които бившият й й иска на заем и до ден днешен не й е върнал. Тя отдавна ги е прежалила, но не може да преглътне унижението, че Джино ги е харчел, за да глези родни фолк певици, сред които и бившата му годеница Джена. Той участвал дейно в организацията на участия им в Чикаго. След това се започвало с чакане на летището с лимузина, туристически разходки из града, скъпо шампанско и огромни букети, вечери в тузарски ресторанти…

И всичко това – с парите на Дейна. По този начин Джино се загаджил и с Джена, която се прехласнала по „финансовите му способности“. Междувременно, победителят от риалитито за звезди си купил и кола на лизинг на името на таткото Бианкалана, но скоро след това спрял да я изплаща и господинът се принудил да му я вземе, за да не е на загуба, пише „България днес“.

Освен, че не спира да й звъни, Джино продължава и да носи фамилията на Дейна. Тя се чуди и мае какъв е този мъж, който при сватбата не дава своя фамилия на жена си, а взима нейната. Но пък то и Дейна Ташева как звучи само…

Всички тези кофти моменти обаче вече са в миналото на красивата Бианкалана и тя не иска вече да има нищо общо с бившия си съпруг, който определено й е вгорчил живота. Сега тя е истинска щастлива с неговия мистериозен сънародник, който поне наистина е богаташ, а не измислен герой, като Джино.

Източник: Хот Арена

loading...

Be the first to comment on "Бившата съпруга на Джино с шокиращи разкрития за брака им"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*