Горещи новини

Близка на Емил Димитров направи шокиращо разкритие за легендата на българската естрада! ТОЙ НЕ Е БИЛ…

Разкритие за Емил Димитров

„Емил не беше гей! Той имаше интимни връзки с много манекенки, красиви жени. Беше влюбен в една от най-големите ни красавици, но няма да я спомена.

Слуховете за неговата сексуалност натъжаваха семейството, защото Емил е легенда и не заслужава да се петни името му.“ Това сподели ексклузивно пред столичен ежедневник Петрана Димитрова – снахата на Емил Димитров, която 14 години е била омъжена за покойния му брат – Юлиян.

Според нея Емил е бил невероятен човек и никой не можел да каже една лоша негова черта, а най-мъчно на близките му бил фактът, че разни особи се опитват с години да си правят пиар на гърба на певеца, като казват, че са били интимно близки с него. „Недостойно е това. Да си остане обаче на тяхната съвест, не можеш да говориш така за човек, който си е отишъл и не може да каже истината“, споделя тъжно Мити, пише Пик.

Всъщност Пепа е последната, която носи фамилията Мити. Тя пази ревниво спомените на семейството и след дълго мълчание по темата се съгласи да поговорим, най-вече заради паметта на Емил Димитров.

Източник: бербим.инфо

loading...

Be the first to comment on "Близка на Емил Димитров направи шокиращо разкритие за легендата на българската естрада! ТОЙ НЕ Е БИЛ…"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*