Горещи новини

Бойко Борисов даде зелена светлина за създаването на нов ЦСКА! Последната дума е на Борислав Михайлов

Бойко Борисов даде зелена светлина на ЦСКА"Армейците регистрират новото АД и започват изплащане на дълговете си.

Преди броени минути приключи срещата между министър -председателя на България Бойко Борисов, министъра на спорта Красен Кралев, министъра на здравеопазването Петър Москов, спортно-техническият директор на армейците Пламен Марков и представители от фенските организации на ЦСКА София, в лицето на Фен клуб „Сектор Г”, сдруженията „ЦСКА завинаги” и „Червени сърца”.

На нея беше обсъдено бъдещето на най-титулуваният отбор в България. От Фен клуб „Сектор Г“ разкриха, че след дълги разговори, Бойко Борисов е дал „зелена светлина“ за създаването на ново АД, което да придобие собствеността на старото и да започне да изплаща дълговете си. Това означава, че армейците ще останат във В група и по всяка вероятност няма да им бъдат отнети 15 точки от актива, тъй като съдът ще потвърди несъстоятелността на клуба и ще назначи влизането на синдик.

В момента топката е в краката на Борислав Михайлов, който трябва да одобри картотекирането на футболистите на ЦСКА към новото АД, което на няколко пъти вече беше отказано на червените.

loading...

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*