Горещи новини

Бойко Борисов е бил арестуван в Унгария и има 2 метра досие

Бойко Борисов е бил арестуван в Унгария

Това твърди професор Людмил Георгиев. Той публикува „скандалното разкритие“ на фейсбук профила си. Публикуваме текста без редакторска намеса.

Ако някой си мисли, че започналите разкрития на г-н Бареков с първия документ, в който бившият шеф на ВИС Георги Илиев съобщава, че лицето Бойко Методиев Борисов е новият шеф на кокаина в България в средата и края на 90-те години на миналия век, е просто предизборна партенка в стил „Яне Янев“, значи въобще не е наясно със ситуацията, в която се случва това днес… Някак необяснимо на пръв поглед, но българските медии и българското обществено мнение продължават да си въобразяват, че България е изолиран остров, че всичко, което се случва има само и единствено вътрешно-политически измерения?!? И, че всички вкупом трябва да пазят 25-годишното статукво на симбиоза между политика и мафия, върхът на която е Мутрата Борисов, превърнал самата държава в мафия?!? 


   Всички тези уважаеми дами и господа, били преди това другарки и другари, изглежда или не знаят, или забравят, че Мутрата Борисов има почти два метра досие в Унгария, където е бил арестуван за множество престъпления?!? Предполагам, че уважаваният от всички български патриоти унгарски премиер Виктор Орбан няма да има нищо против да предостави тази интересна документация на българските власти, още повече, че унгарската страна вече го е правила, но един излюпен за една нощ генерал го е отказал, а друг генерал горещо е препоръчал Мутрата Борисов на Симеон Сакскобурготски за главен секретар на МВР?!? Защо? За да го спаси или за да продължи вече държавно контролиран трафикът на наркотици, на кражби на коли и на всякакъв мръсен бизнес, от който ще имат полза единствено всички управляващи?!? Надявам се някога пред някой съд Бриго Аспарухов да обясни защо точно е предложил Мутрата Борисов на тази позиция в МВР, а пък Георги Илиев още по-рано е знаел, че Бойко Методиев Борисов има протежета във високите етажи на властта и, забележете, че го чака политическа кариера!…

   Освен това, тези медии и политици все още ли са толкова зомбирани, след като стана повече от ясно, че дори и янките не искат Мутрата да бъде отново премиер? Най-вероятният отговор е, че политиците са наясно, но се страхуват да не потекат в канала заедно с Мутрата, а поради това отново впрягат слугинажа на продажните български медии!

   Това е положението засега, уважаеми дами и господа!
   Запазвам си правото да продължа във всеки следващ момент!
   И да пожелая кураж, здраве и късмет на г-н Бареков, защото този път българското общество наистина има шанса най-после да спре мутренско-ченгесарската линия в своето съществуване през последните 25 години!

loading...

Be the first to comment on "Бойко Борисов е бил арестуван в Унгария и има 2 метра досие"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*