Горещи новини

Бойко иска да спаси ЦСКА, Борислав Михайлов се дърпа! Бъдещето на червените става ясно следващата седмица

Бойко нареди ЦСКА да бъде спасен, Боби се дърпа"Борислав Михайлов все още не е убеден, че действията на ЦСКА са законови".

Както стана ясно вчера, Бойко Борисов е дал „зелена светлина“ за спасяването на ЦСКА по примерът на Берое. През зимната пауза ще бъде регистрирано новото дружество „ФК ЦСКА“, което ще наследи историята и дълговете на старото, и ще започне тяхното изплащане. Този вариант, е бил одобрен от премиера, но все пак е вметнал, че последната дума ще бъде на президента на футболната централа Борислав Михайлов.

Шефът на БФС обаче, е скептичен за този вариант. Той се притеснява, че УЕФА и ФИФА няма да го приемат и българският футбол ще си навлече сериозни проблеми, ако позволи на червените да регистрират новото си дружество. От световната и европейската централа вече заплашиха с изваждане на националният отбор по футбол, ако не бъде наложено наказание на ЦСКА.

Бъдещето на армейците ще стане ясно следващата седмица. Тогава ще бъде организирана среща между адвокатите на ЦСКА, спортният министър Красен Кралев и шефът на БФС Борислав Михайлов. На нея юристите на червените, ще трябва да убедят президентът на футболният съюз, че ЦСКА ще бъде спасен по законов начин, подобен на този с Берое.

loading...

Be the first to comment on "Бойко иска да спаси ЦСКА, Борислав Михайлов се дърпа! Бъдещето на червените става ясно следващата седмица"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*