Горещи новини

БОМБА! Ето кой е милионера, с когото Алекс изневери на Даниел Петканов

Ето кой е милионера с когото изневери Алекс

Името на застаряващия милионер Христо Сираков – Ицо Стоте манекенки бе забъркано в грозния интимен скандал между репортера на Нова телевизия Даниел Петканов и манекенката Александра Богданска. Преди 2 седмици Лудия репортер от предаването на Милен Цветков обяви гаджето си за ВИП проститутка и публикува видеоклип, от който се вижда как захвърля куфарите на благоевградчанката при раздялата си с нея, твърди в. „Уикенд“.Позорната наказателна акция на Даниел Петканов срещу заловената да му кръшка с баровци за пари моделка предизвика лавина от дискусии, особено след като набедената Александра Богданска се озова в болница с психическо разстройство.

Запознати с интимната драма между Лудия репортер и дъщерята на благоевградския общинар Милан Богдански разкриха, че в дъното на раздялата им стои Христо Сираков.

„Ицо Стоте манекенки заведе Александра на о-в Сардиния, където тя се срещна с ексцентричния италиански милионер Джанлука Вачи и се снима с него”, разказват запознати с историята. Тогава Александра обяснила на Даниел Петканов, че отива на тузарския остров, за да се срещне с американски продуцент. Срещата трябвало да се осъществи със съдействието на известна българска телевизионна водеща.

Петканов обаче научил, че всъщност Александра е интимна с Ицо Стоте манекенки и пътува с него срещу заплащане.

Дни преди да стартира кампанията си срещу Сашка – на 2 септември, Даниел получил информация, че палавата му приятелка е на светско събитие, хваната под ръка с Христо Сираков.

„Това окончателно го срина и той предприе атаката си срещу Александра”, коментират познати на Лудия репортер.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "БОМБА! Ето кой е милионера, с когото Алекс изневери на Даниел Петканов"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*