Горещи новини

Брад Пит се ядоса и направи ШОКИРАЩИ разкрития за Анджелина Джоли! Членува ли в тайно общество!?

Анджелина Джоли е рептил?>

Световните медии не закъсняха да обрисуват Брад Пит като пияница и наркоман, който малтретира собствените си деца, и точно това е причината за изненадващия развод, но както добре знаем, версиите, които ни поднасят официално рядко са истина.

Три дни преди Анджелина да внесе документи за развод, в интернет изтече видеозапис, в който тя самата признава за участието си в сатанински с*кс ритуални.

Ето видеото, което BRADVA.BG първа представи на своите читатели:

Анджелина Джоли е дългогодишен член на тайното общество известно като Илюминатите. Тя е важен инструмент на всемогъщото лоби и нейният живот е строго контролиран от черните кукловоди, предава disclose.tv. Съществуват дори смели теории на конспирацията, че Анджелина не е човешко същество, а представител на рептилската раса.

Членството в елитния клуб включва участието в постоянни орг*и и извратени сатанински ритуали, където често се извършват и човешки жертвоприношения.

Според непотвърдена информация Брад Пит бил ужасен от принадлежността на своята половинка. Той нямал абсолютно никакъв контрол върху живота и семейството си, бил е принуден да се примирява с постоянните с*кс фиести и зверства на своята възлюбена.

Брад Пит е бил отвратен до дъното на душата си, но е знаел, че ако се разприказва, могъщото лоби е способно да го унищожи, което и се случва в момента.

Той е събрал смелост и е разказал за низшите извращения на Анджелина пред свои приятели, които са пуснали клипчето. Имало е договорки с медии за интервю, в което да разкаже всичко. Точно три дни по късно ответната реакция не закъснява. Брад Пит получава документи за развод и вече е обект на разследване на ФБР! Постоянно е обрисуван в масовите медии като насилник, а Анджи като светица, която се е опитала да защити децата си./BRADVA.BG

loading...

1 коментар on "Брад Пит се ядоса и направи ШОКИРАЩИ разкрития за Анджелина Джоли! Членува ли в тайно общество!?"

  1. Иванова | 06.10.2016 at 0:19 | Отговор

    Рептил? Сериозно ?! хахахахахаха

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*