Горещи новини

Бременна ли е Николета Лозанова!?

Бременна ли е Николета
В шок хвърли близки и познати водещата Николета Лозанова. Плеймейтката не само разкри, че има сериозни раздвижвания в личния си живот, но дори прави планове за семейство, научи HotArena.

Ни Ло иска второ дете и вече изобщо не го крие. Макар след развода с Божинов силиконката да не е показала нов мъж, явно има кой да топли леглото й.

„Едва на 4 години Никол е повече от мнозина на 44. Нима не е готова за братче?!, загатна Николета, Някой от приятелите й приеха думите й като признание дори, че е забременяла и скоро на бял свят ще се появи бъдещият й наследник. Все пак по-скептичните й близки са убедени, че това по-скоро е заявка скоро да разкрие мъжа до себе си.

„Едва ли някой си мисли, че Николета е сама и страда за Божинов. Откакто не е с него смени няколко мъже. Явно вече има сериозни намерения и възнамерява да прави официална връзката си“, издават близки до тв водещата. Силиконката и дума не обелва кой е избраникът й, но скоро ще хвърли бомбата.

В последните месеци тя все по-често е забелязвана в родния Пловдив. Според близки от обкръжението й новият е сериозен бизнесмен, пише „България днес“.

„Николета не е толкова заблудена. Край на историите с футболисти и връзки с млади мъже. Вече знае какво иска от живота и няма да повтори старите грешки. Новият й мъж изобщо не е спортист“, убедени са нейни приятелки.

Източник: ХОТ АРЕНА
loading...

Be the first to comment on "Бременна ли е Николета Лозанова!?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*