Горещи новини

Британски студент в Пловдив взриви Фейсбук с ГНЕВНО ПИСМО: НЕ СМЕЙТЕ ДА….

Британски мигрант взриви Фейсбук с писмо

Ето и коментара на пловдивския студент:

“ДА, АЗ СЪМ МИГРАНТ!

Моето име е Саткарн Сингх Шергил и по рождение съм британски гражданин. Родителите ми са пристигнали в страната от Пунджаб, Индия. Да, те са имигранти от Индия! Те обаче също са британски граждани, след тежък труд, плащане на данъците си и даване на своя принос за държавата Англия. Толкова съм тъжен да видя, че има такава липса на уважение за мигрантите, които идват от други страни, които работят много, за да преживеят, давайки кръв и пот, за да заслужат заплатите си.

Основите на Великобритания са изградени върху мигранти. Когато един човек се обърне към теб и ти каже “Съжалявам, приятелю, върни се в страната си! Това не е твоята страна”, кръвта ми кипва. Виждал съм родителите ми да работят така усърдно. Всеки ден се прибирах от училище и им помагах със задълженията им. Броях дрехи, които майка ми и баща ми бяха ушили за големи фирми от текстилната индустрия като NEXT, BHS, Debenhams и други. Дни и нощи се сливаха ведно, за да могат родителите ми да изпълнят изискванията на фабриките, докато един ден производството не бе преместно (мигрира другаде!).

Аз съм първият от моето семейство, който е отишъл в университет и е получил бакалавърска степен по биомедицина. В момента следвам медицина в друга европейска страна (трябваше да емигрирам за това!). Трудих се къртовски, за да мога да си осигуря достатъчно пари, за да уча, да платя данъците си във Великобритания и да мога да плащам и за собствените си нужди!

Когато завърша университета, ще стана доктор в Обединеното кралство и ще служа на хората на Обединеното кралство!

КАК СМЕЕТЕ да казвате, че аз съм измет?

Преди да давате оценки, знайте, че всеки има мигрантство в историята си! Вие се движите! Всички ние се движим! Имаме семейства, които се местят на други места, в други държави. Не смейте да делите обикновените хора на база “миграция”! Аз съм мигрант, който винаги ще бъде мигрант, и съм горд да го кажа!

Гордея се с всички работещи хора, които са емигрирали и са се спукали от работа, за да могат да осигурят прехрана за себе си и други хора!

ОБЕДИНЕНИ СМЕ силни!

Саткарн Сингх Шергил,

Президент на Асоциацията на международните студенти”

loading...

Be the first to comment on "Британски студент в Пловдив взриви Фейсбук с ГНЕВНО ПИСМО: НЕ СМЕЙТЕ ДА…."

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*