Горещи новини

Булка и каубой се женят в Тексас. Семейството на булката обаче, вижда НЕЩО НЕВЕРОЯТНО в роклята й

Булка се жени за каубой

21 годишната Джина имаше почти перфектен живот – занимава се активно с гимнастика, отличничка в колежа и се радва на активен социален живот. Едно събитие, едно просто решение промени всичко това, преобърна целия й свят.

През 2008 година, Джина се качва в колата на своя приятел, който е употребил солидно количество алкохол. Колата поднася и се преобръща, а Джина изкача през прозореца и се озовава на тротоара. Тя чупи гърба си и остава парализирана от кръста надолу. Лекарите казват, че е чудо, че изобщо е оцеляла.

И така младата и независима жена се превърна в „21-годишно дете“, тя прекарва месеци наред по лекари и терапии, завършва успешно колежа и започва работа като преподавател по акробатика. Младата жена се притеснява, че заради нейната инвалидност, никой мъж няма да я забележи и да се влюби в нея, но не излиза права! Тя се запознава с Джон – любовта на живота й, който я приема такава – каквато е.

Години по-късно, двамата решават да си кажат „да“ пред приятелите и семейството.  Гостите нямат никаква представа, че жената, която прекарва над 6 години в инвалидна количка ще направи немислимото и че ще извърви пътя по пътеката…

Източник: PIK.BG

loading...

Be the first to comment on "Булка и каубой се женят в Тексас. Семейството на булката обаче, вижда НЕЩО НЕВЕРОЯТНО в роклята й"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*