Горещи новини

Ванга: Идва Трета световна война! Руснак спасява България?

Ванга вижда Трета световна войнаПророчицата от Рупите предвижда Трета световна война и планетарна катастрофа.

Пророчицата от Рупите е предсказала войната в Сирия още през ХХ век, но малцина са подозирали всъщност какво всъщност е искала да каже Ванга. Руското издание „Руский диалог“ разкрива, че възрастната пророчица е заявила много ясно, че войната в Сирия ще изгори света. Според нейните думи падането на арабската страна ще означава идването на нов световен ред и лидер. Очаква се не само световна криза, но и планетарна такава.

Вангелия Гущеорва споделя още, че Европа ще се опита да се възроди, но за съжаление няма да успее. Тя предвидила и нов президент в САЩ, който ще заеме мястото на Барак Обама. Пророчицата го е описва като едър мъж с брада. Може би е имала предвид Дан Билзериан, който се кандидатира за държавен глава на американците. Ванга вижда и Трета световна война, която ще избухне с оглед случващото се в Сирия. Ще бъде използвано ядрено и химическо оръжие, което ще нанесе глобални щети на планетата.

Петришката  пророчица видяла, че България ще тръгне нагоре, след идването на „външен човек“ от Европа. Тя го описва като висок и русоляв на средна възраст. Припомняме ви, че тя вече позна идването на власт на Бойко Борисов, като го писа като едър мъж, който преди да застане на власт ще бъде милиционер. Предполага се, че може да става дума за българин, който в ранна детска възраст е напуснал страната ни заедно с родителите си и се е установил в Русия.

loading...

Be the first to comment on "Ванга: Идва Трета световна война! Руснак спасява България?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*