Горещи новини

Ванга: Само славата на Владимир и Русия ще остане непокътната!

Ванга е предопределила бъдещето на ПутинВече е ясно кой е "митичния" Владимир от предсказанията на Ванга.

През далечната 1979 година никой не взима на сериозно предсказанията на пророчицата, но днес те изглеждат повече от зловещи. Пророчицата от село Рупите казва следното:

„Всичко ще се стопи, точно като лед, само едно ще остане недокоснато – славата на Владимир, славата на Русия. Прекалено много поднесени жертви има. Никой не може да спре Русия. Тя ще помете всичко по пътя си и не само ще се съхрани, но и ще стане господар на света.“

Тогава никой не знаеше за кой Владимир става дума. Всеки по-известен руски гражданин носещ това име, се свързваше с предсказанията на Ванга. От Владимир Ленин до княз Владимир Светославич. Днес обаче, е повече от ясно за кого се отнасят думите на пророчицата. Тя допълва още, че ще дойде време, когато Владимир ще успее да обедини всички славяни и ще настане мир на планетата.

Ванга споделя, че ще дойде добър и честен лидер, който ще донесе мира на Земята. Той ще допуска и грешки, но въпреки всичко конфликта ще бъде решен по един или друг начин. Пророчицата посочва, че всичко зависи от Русия и Китай. За сведение, преди няколко седмици руснаците възобновиха отношенията си с азиатската страна. Владимир Путин беше официален гост на своя китайски колега, а след срещата стана ясно, че Китай ще произвежда специални самолети, които ще бъдат неоткриваеми за радарите.

Източник: front.bg

loading...

1 коментар on "Ванга: Само славата на Владимир и Русия ще остане непокътната!"

  1. ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА БОЖЕСТВЕНАТА ВАНГА, СЕ ПОТВЪРЖДАВАТ И ОТ АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ. Славянските народи, са най близко до манталитета НА хората, изискван от БОЖЕСТВЕНИТЕ, правила и препоръки и ще бъде най малко засегнат от предстоящите ЕКО-КАТАКЛИЗМИ.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*