Певицата, която напира за депутат от БСП, гледа звездите през стъкления покрив на имението си. Нона Йотова притежава невероятно красив дом за около половин милион евро в Банско. Имотът, който обитава позабравената естрадна певица, е в стил италианска вила от XVI век и без съмнение е сред най-впечатляващите в ски курорта, пише в. „Уикенд”.

Къщата е с разкошна каменна облицовка от дялани камъни, престояли с десетилетия в коритото на река Глазне, луксозни индонезийски мебели, мивка, докарана чак от Мексико и десетина капандури, разкриващи прекрасното звездно небе над Пирин.

„Тук с Богомил се чувстваме невероятно. Два дни да прекараме във вилата, се зареждаме за месеци напред”, не крие стопанката на разкошното имение.

Гласовитата певица, която тези дни реши да се кандидатира за народен представител от листата на БСП, изкара цяла зима в курорта Банско, от където и начерта стратегията си за своето бъдещо политическо развитие.

Разбира се, тя е подкрепена от мъжкото рамо на съпруга си, генерал Богомил Бонев. Именно той окуражил половинката си да се включи в политиката, без да се притеснява.