Горещи новини

Вижте каква дебелана цъфна на корицата на известно еротично списание

Дебелана грейна на корицата на Максим
Като цяло, народът винаги иска нещо ново, при това дори и в света, превзет от момичетата като вейки. Давайте и някои по-така, пищни момичета! А Женка Подберьозкина виждали ли сте? Само едни плюсове е тя. Както и нейния размер. Евгения е далеч от общоприетите стандарти: ръст 174, гърди и бедра 103, талия 74. Защо се заговорихме за нея? Евгения има всичките шансове да заеме водеща позиция в рейтинга на мъжкото списание Maxim, което вече за десети, юбилеен път ще избира най-сексапилната жена в Русия. По-рано Подберьозкина бе на 85 място, но с всеки изминал ден красавицата има все повече фенове.

Женя попадна в категорията „новички“, като с нея дебютираха доста видни дами. Например слабичката блондинка Ерика Герц от «ВИА Гра» и Паулина Андреева, възлюблената на Фьодор Бондарчук. Трябва да се отбележи и бившата съпруга на Егор Кончаловски Екатерина Шпиц и солистката на групата Serebro Олга Серябкина.

Впрочем, идеалните фигури на съперниците въобще не плашат Евгения. Напротив, тя смята, че може да победи. Естествено, с такава огромна гръд.

„Време е пищните момичета да минат на предна линия, все пак съперничките ми са толкова плоски и слаби. Не мисля, че те са ми конкуренция. В момента се търсят сочните момичета, костите вече не привличат никой“, заявява Евгения.


Няма какво да си кривим душата. Ние, мъжете винаги извиваме врат след пищните форми.
И такива ми ти работи!

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Вижте каква дебелана цъфна на корицата на известно еротично списание"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*