Горещи новини

Вижте какви пластични операции си е направила Алисия, за да постигне това лице

Вижте какви пластични си е правила Алисия

Алисия отдавна е проумяла, че няма вечна младост и полага неистови усилия да спре времето, за да изглежда като младите си колежки. Доколко й се получава е друг въпрос. Последната корекция към която красавицата е прибягнала е отново на брадичката. От снимката се вижда ясно, че от увисналата й преди брадичка няма и следа, пише hotarena.net. Преди две години звездата легна под ножа на д-р Николай Георгиев, който се слави като един от най-добрите и уважавани в гилдията. Явно сега е решила да поосвежи визията си и е подменила имплантите.

Според специалистите корекция на брадичка, се налага в случаите когато развитието и пропорциите й не са в хармония с лицето, какъвто е случаят с изпълнителката. При оперативна корекция на брадичката се постига обем и подмладяващо излъчване.

Близки на Алисия доверяват, че тя намира зъбите си за ужасно отблъскващи и грозни, затова с повдигането на брадичката си мислила, че прикрива този ужасен дефект. Справка показа, че подобна интервенция струва около 3 000 лева.

Гърдите на Алисия също претърпяха основен ремонт, след като стария й силикон се спихна. От тогава тя използва всеки момент да ги показва, като не носи сутиен, а всичките й дрехи са подбрани така, че да разкриват прелестите й.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Вижте какви пластични операции си е направила Алисия, за да постигне това лице"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*