Горещи новини

Вижте как си живее бразилски наркобарон в затвора! СНИМКИ

Бразилски наркобарон в затвора

Може би сте си представяли, че хората, които продават наркотици изтърпяват наложените им наказания в спартански условия.

Вероятно не бихте си помислили, че затворническата килия е чак толкова лошо място, когато видите как си живее бразилски наркобарон в парагвайски затвор. Наркотрафикантът Павао си е осигурил невероятен лукс в 5-звездна затворническа килия.

Библиотека, модерен телевизор, колекция от dvd-та, удобен мек диван, хладилник, меко легло и дори фитнес уреди – с това разполага „скромната“ килия в иначе претъпкания затвор.

Останалите престъпници не могат да се похвалят с подобни условия, а Павао си ги е подсигурил със знанието на ръководството на затвора и с разрешението на правосъдния министър, който бил на власт през 2009 г., когато наркобаронът се озовава зад решетките.

Той бил много уважаван в затвора и нямал никакви проблеми с останалите задържани. Миналата седмица обаче при встъпването си в длъжност новият министър на правосъдието Евер Мартинес бил запознат с куриозния случай и разпоредил Павао да бъде преместен в друга килия, която ще се стори на свикналия с лукса престъпник далеч по-скромна.

Източник: Канал 3

loading...

Be the first to comment on "Вижте как си живее бразилски наркобарон в затвора! СНИМКИ"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*