Горещи новини

Вижте кои звезди влизат в Big Brother All Stars 2015!

Big Brother All Stars 2015 участнициЕвгени Минчев, Ваня Червенкова и Саня Армутлиева влизат в новият сезон на Биг Брадър.

След 1 седмица свършва сезонът на ВИП Брадър. Предстои да разберем кой ще спечели шоуто. Веднага след неговия край обаче, започва пореден нов сезон на Биг Брадър – All Stars 2015. Той ще продължи малко повече от месец и ще бъде последният за тази календарна година.

В него ще вземат участие популярни личности, които вече са участвали в предаването. Със сигурност измежду тях ще бъде Евгени Минчев, който меко казано скандализира по време на първия си престой в Къщата на виповете. Продуцентите на Биг Брадър обещават по-големи скандали и високо напрежение във формата още от първия ден. Във формата ще влязат още Ваня Червенкова, Саня Армутлиева и Борислав Атанасов.

Очаква се интригата между Ваня Червенкова и Евгени Минчев да избухне с пълна сила пред камерите на Биг Брадър. Бизнес дамата съди пиар агентът за накърняване на имиджа. Венета Райкова вече успя да осъди лордът за крупната сума от 20 хиляди лева.

Сред спряганите имена за влизане в Биг Брадър Ол Старс 2015 са още Зара, Златка Димитрова, Фънки и македонецът Лестър.

loading...

1 коментар on "Вижте кои звезди влизат в Big Brother All Stars 2015!"

  1. Златка Димитрова колко пъти още ще влиза в къщата..Не е възможно за трети път да влезе

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*