Горещи новини

Вижте кои са българските двойници на Вини Джоунс, Кристиано Роналдо и Джесика Алба

Български двойници на световни звездиСмятате ли, че има прилика между Джесика Алба и Бориса Тютюнджиева!?

В няколко материала вече ви показахме кои са българските двойници на Анджелина Джоли и Марк Зукърбърг. Поради огромният интерес, който предизвикаха тези публикации решихме да ви покажем още няколко забележителни прилики между български популярни личности и световноизвестни лица от шоубизнесът и спорта.

Холивудският актьор Вини Джоунс може би не подозира, но в България има един човек, който поразително много прилича на него. Става дума за водещият на „Сделка или не“ – Румен Луканов. Приликата между двамата е поразителна и ако „мислено“ прибавите малко повече бръчки по лицето на телевизионният водещ, то може да се заблудите, че двамата са братя!

Румен Луканов двойник на Вини Джоунс

Имат сходни черти на лицето.

Една от най-желаните жени в целият свят Джесика Алба също има своя двойничка в България. Според нас обаче, по-красиво от българското няма и Бориса Тютюнджиева, е не само по-млада, но и по-хубава от холивудската си „близначка“.

Българска двойничка на Джесика алба

Приликата между Джесика Алба и Бориса Тютюнджиева е на лице! Вие как мислите?

Много хора, се опитват да подражават на мегазвездата Кристиано Роналдо. От малки до големи искат да приличат на португалският футболист. Само за един обаче, може да се каже, че е „одрал кожата“ на носителят на „Златната топка“ и това е защитникът на Ботев Пловдив Даниел Златков. Вероятно, ако си сложи екип на Реал Мадрид и обуе същите бутонки, то в първият миг трудно бихте могли да направите разликата между него и „истинският Роналдо“.

Българският Кристиано Роналдо

Не..Кристиано Роналдо не е играл в Миньор Перник! Това е Даниел Златков!

Съвсем скоро ще ви разкрием кой е „братът близнак“ на Владимир Манчев, коя е българската двойничка на Ейму Уайнхаус и кой е българският Доктор Хаус!

loading...

Be the first to comment on "Вижте кои са българските двойници на Вини Джоунс, Кристиано Роналдо и Джесика Алба"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*