Горещи новини

Вижте някои важни правила за всекидневния секс

ss1

Всяко нещо изисква внимателна подготовка и определени правила на поведение. Същото важи и за обичайния сексуален живот. Не е необходимо да нарушавате постоянството, просто опитайте се в навиците си да въведете някои правила, които да поддържат яркостта на отношенията. Как да стане това?

Въведете сексуалните изживявания в дневния си график. Направете го негласно. Вземете решение, че всеки четвъртък ще си правите романтични вечери или ща се посвещавате на секса. И нека това да стане задължителното правило независимо от количеството проблеми.

Не решавайте битовите въпроси в спалнята. Превърнете спалнята в уютно гнезденце, където няма място за деца и котки, караници и взаимни претенции. Разберете се да не си изяснявате отношенията в леглото и не се опитвайте в него да решавате финансови те си проблеми.

Купувайте правилното бельо. Именно от красивото бельо започва редовния сексуален живот. Задължително го слагайте, мъжете неволно се впечатляват от женското бельо и много често то е подтикващият етап към една бурна нощ.

Хигиената – постоянният партньор не отменя епилацията или душа. Само при това положение ще се чувствате комфортно и няма да се опасявате от спонтанна близост. И не забравяйте за контрола над здравето. Никой не е отменяла миграцията на бактериите заради неизмитите зъби по време на оралния секс.

Говорете в леглото. Разбираемо, че с времето няма какво толкова да си разказвате, но близостта позволява да си споделяте сексуалните фантазии, мечти или желание да пробвате нещо ново.

Изключете обичайността, рутината. Малките сюрпризи, изненадващите сценарии с преобличане, сексуалните играчки и експериментиране няма да попречат. Проявете заинтересованост в секса и постоянно работете върху отношенията.

Източник: ЛАЙФБГ.нет

loading...

Be the first to comment on "Вижте някои важни правила за всекидневния секс"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*