Горещи новини

Вижте последните думи на ГОЛЕМИЯ Никола Анастасов и се замислете за живота!

Последните думи на Никола Анастасов

Една от последните медийни изяви на големия български актьор Никола Анастасов, който ни напусна в понеделник вечерта на 84-годишна възраст публикува Блиц. По повод последния си рожден ден през април тази година той, като почетен член на на звездния клуб „Над 55” се срещна с журналисти от седмичника „Над 55”. Запознайте се с последните думи на големия актьор.

До мен неизменно е съпругата ми Мария. Всичките мои успехи и награди, цялото ми развитие в кариерата е благодарение на нея

Аз казвам, че тя е моят златен век. Не знам какво щях да правя, ако не бях срещнал тази жена. Когато се запознахме, тя още не беше известна, но стана звезда много скоро. Изпитвах чувство за малоценност и й казах, че не съм за нея. В началото играех в Театъра „Зад Канала“, тогава се казваше „Трудов фронт“. Ролята ми беше ученическа, защото младеех много, и вестниците писаха: „Появи се едно момченце с голямо бъдеще“. Даже ме пратиха за награда в Москва. А аз от четири години бях в Сатиричния театър, но никой не ме забелязваше, защото ми даваха все мижитурски роли и нищо не показвах. Дори директорът ми предложи да търся другаде да се осъществявам, тъй като не ставам за комедиен актьор. След години ми се извини.

А Мария, съпругата ми, наистина беше голяма звезда. По-възрастните я помнят – нямаше такава певица. Тя се отказа от сцената заради семейството. Имаме две момчета, тогава те бяха малки и трябваше някой да ги гледа, защото родителите ни бяха починали. Веднъж избягали от вкъщи, намерили ги едни полицаи на „Халите“ чак и ни ги водят. Тогава тя взе решението и не съжалява, защото отгледахме прекрасни деца. Мислехме, че ще ни изоставят, като остареем, а те ни обсипват с грижи и внимание. Благодарен съм на съдбата си. Имал съм прекрасен живот.

Какво е един мъж, ако няма жена до него, която да го разбира и да му помага”, споделя с вълнение Анастасов. Жена ми ме дебне да не би да наруша нормата”, шегува се със съпругата си актьорът и подчертава, че театърът много му липсва.

loading...

Be the first to comment on "Вижте последните думи на ГОЛЕМИЯ Никола Анастасов и се замислете за живота!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*