Горещи новини

Вижте хонорарите на звездите за Нова година! Ето коя дива ще гушне 10 бона!

Глория гушва 10 бона на Нова година
Повечето родни певци захлебват здраво край празниците като основната част се изнасят по родното Черноморие. Глория ще гушне 10 бона навръх Нова година, научи HotArena.

С хилядарка по-малко ще вземе Десислава, която ще пее на 30 декември, а първия ден от новата година ще озвучи Орлин Павлов. Виктор Калев и Тони Димитрова ще пеят в баровски хотел край Варна, а работата им в новогодишната нощ ще им донесе по три бона. Всички те обаче имат и други участия в района, така че ще си тръгнат с по около 5 000 лева. За морето се стяга и Ненчо Балабанов. Той ще е водещ на парти в луксозен хотел. Там участие ще има щерката на Глория Симона Загорова.

Йоана Драгнева, Поли Генова и Графа ще пеят на площада в София. Близо 2500 лв. ще прибере Софи Маринова, която има участие във Велинград. Глория ще пее в хотела на Галин и Галена в Арбанаси и по непотвърдена информация ще прибере 10 бона хонорар. Водещ ще е актьорът Иво Танев. Лили Иванова ще си остане вкъщи втора година, след като миналата година концертът й в НДК заедно с Азис се провали с гръм и трясък, пише „Галерия“

Източник: Хот арена
loading...

1 коментар on "Вижте хонорарите на звездите за Нова година! Ето коя дива ще гушне 10 бона!"

  1. фен глория ви честита нова година ви много любов бъдете ви хубави песени

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*