Горещи новини

ВИЖ какво издава номерът на автомобила ви за вас според нумерологията

Какво казва номера на колата ти
Нумерологическото значение на числата влизащи в номера на вашия автомобил могат да дадат сравнително полезна информация за предразположеността на вашето моторно превозно средство да спомага за решението на тези или онези финансови въпроси. Способства ли номера на автомобила ви в привличането на тънките енергии на парите или е целесъобразно да смените номера му с по-удачна комбинация?
За определяне на индекса на автомобилния номер е нужно да съберете всички цифри и ги сведете до едноцифрено число. Например имате номер 43-25. Събирате 4+3+2+5 = 14= 5. Буквите влизащи в номера не се вземат под внимание.
1.Вие можете спокойно да се отправите с автомобила си на делово пътуване, в т.ч и зад граница и да осъществявате крупни контакти.
2. Автомобила е предназначен за обиколки и проверки на различни обекти.
3. Подходяща сфера за действие на притежателя на автомобила с такъв номер са въпросите, свързани с получаване и отпускане на кредити.
4. Такъв номер е полезно да притежават творчески хора за укрепване на материалното им положение и тогава те биха могли спокойно да създават своите шедьоври.
5. Поздравления! Вашият автомобил е създаден като че ли само за пътешествия – смело се отправяйте някъде на почивка и за развлечение!
6. За да обезпечите спокойната обстановка в дома си, често натоварвайте цялото семейство и тръгвайте на кратки пътешествия.
7.- Числото на самотника. Ако вие просто заработвате парите си сами, то снабдете се с номер с такъв индекс.
8. Благоприятен е, ако работите в сферата на недвижимите имоти. Ползвайки в работата си автомобил с такъв номер, вие ще можете да сключите много изгодни сделки и съществено да натрупате някакви доходи.
9. Номерът подхожда на служители от сферата на правосъдието, а също за онези, чиято работа е свързана с чести посещения на обществени учреждения.

ИЗТОЧНИК: НОВИНИ.БГ

loading...

Be the first to comment on "ВИЖ какво издава номерът на автомобила ви за вас според нумерологията"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*