Горещи новини

Виж какво послание остави Ванга за Бойко Борисов! Той ли е „Спасителят на България“?

Ванга предрекла власт за Бойко БорисовСлед Бойко Борисов ще се появи "чужденец", който ще бъде много добър лидер.

За предсказанията на пророчицата от Рупите, се говори и до ден-днешен. Тя с изключителна точност, е успяла да опише настоящият премиер на България. Ванга го е виждала като висок, здрав, строен, широкоплещест, здрав, гологлав.

Интересното в случая е, че тя е предрекла всички предишни постове на лидерът на ГЕРБ. Припомняме ви, че преди да стане премиер той беше главен секретар на МВР. Тя описала и част от неговите качества. Според нея Борисов е честен и почтен човек, който ще се радва на народната и американска любов.

Вангелия му оставила и послание, което сами може да прецените дали Бойко Борисов спазва. Тя му зарекла да брани държавата, както себе си, отколкото чуждите. Преди време пък професор Божидар Димитров разкри, че Ванга му е споделила, че ще открие 3 черкви, като в едната има свещен кладенец. Ако от него бликне вода, България ще тръгне към възход. Припомняме ви, че през лятото бяха извършени разкопки на Свещеният кладенец на Голямата базилика , където са се появили първите капки чудотворна вода. От суеверие пък премиерът беше „окъпан“ с чудотворната вода, за да се сбъдне предсказанието на Ванга.

Пророчицата от Рупите предрекла още, че след Бойко Борисов ще дойде „чужденец“. Описала го като висок човек, който дълго време е живял зад граница. Имал много добри лидерски качества, но щял да свърши „печално“, каквото и да означава това…

loading...

5 Коментари on "Виж какво послание остави Ванга за Бойко Борисов! Той ли е „Спасителят на България“?"

 1. Кръстьо Станойков | 14.10.2015 at 10:59 | Отговор

  Ванга е проект на КГБ.

 2. Георги Николов Разслабенов | 14.10.2015 at 12:10 | Отговор

  Бойко Борисов е достоен български държавен ръководител , миелеещ за България .

 3. Тоя па капут проект на КГБ е на майка ти путката, дееба и промитите мърши прости…

 4. Един луд | 01.05.2016 at 5:23 | Отговор

  xaxa to КГБ-то е идвало при нея за съвети и информация тя била проект на КГБ много си се обаркал баба ванга е божи дар божа работа схвана ли?

 5. Добре че сайтът не е подлога на ГЕРБ!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*