Горещи новини

Владимир Путин поздрави България за Нова година! „Заедно можем да бъдем по-силни“

Владимир Путин поздрави България

Руският президент направи специално новогодишно обръщение към българския народ, цитиран от местно издание. Владимир Путин поздрави братска България и си пожела двете страни да бъдат по-задружни през 2017 година и да политиците да се вслушат повече в гласа на народа, който обича и харесва Русия.

“ Нека Новата година ни донесе светлина и топлина в домовете. Нека всички българи и хора по целия свят да бъдат здрави, щастливи и обичани. Изминалата 2016 година ни постави в много трудни ситуации и ни показа, че заедно можем да преминем през тях. Благодаря на всички хора, които работиха успешно през 2016 година и благодарение на тях вървим напред.

„Немалко наши граждани, в това число и тези, които са далеч от дома, обезпечават сигурността на Родината, работят в предприятия, ежурят в болници, водят влакове и самолети. На всички, които изпълняват в този час своя трудов и воински дълг, моите най-добри пожелания за идващана Нова година“, заяви президентът.

loading...

3 Коментари on "Владимир Путин поздрави България за Нова година! „Заедно можем да бъдем по-силни“"

  1. КимИрСен | 02.01.2017 at 16:15 | Отговор

    Пропуснахте да отбележите, че Ким Чен Ун също поздрави България за празниците.

  2. В този кратък текст има три правописни грешки.На кого са те ? Не вярвам да са на руските редактори и преводачи. А ако са на нашите,не е ли възможно това обръщение да си е измислено от някои наши некадърници,дето хал хабер си нямат даже и от български език.

  3. Явно като ни е поздравявал, го е направил тайно, щото ни аудио, ни видео има. Шушумиги.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*