Горещи новини

Владимир Путин: Ще унищожим терористите!

Владимир Путин обеща, че терористите ще си получат заслуженото"Путин заяви, че организаторите и извършителите на кървавия атентат ще си получат заслуженото"

Това заяви Владимир Путин чрез официалната телеграма, която изпратиха от руската страна относно кървавия атентат отнел живота на над 150 души във Франция. Той добавя, че за решаването на проблема, се изисква истинско обединение от страна на цялата международна общност. Путин добавя още, че Русия е готова да помогне на френските полицаи при разследването на терористичните атаки и отбелязва, че се надява организаторите и извършителите да си понесат заслужените последствия.

Преди това премиерът Дмитрий Медведев призова за обединение между големите сили срещу общия враг Ислямска държава и останалите терористични организации. Външният министър Сергей Лавров пък посочи, че групировките трябва да станат обща цел за унищожение и заяви, че последните действия в Париж ясно показват, че тероризма не може да бъде оправдан, както и световното бездействие срещу него.

Рамзан Кадиров пък отправи призив към всички лидери на арабските и мюсюлманските държави. Президентът на Чечения иска да бъдат обединени усилия в борбата срещу международния тероризъм и посочи, че най-вероятно зад кървавия атентат стои Ислямска държава.  „В редиците на „Ислямска държава“ има десетки хиляди души от цял свят. Това зло трябва да си унищожи до корен. Иначе пълчища терористи, подобно на лавина, ще нахлуят във всички страни и градове по света“, написа Кадиров на своята страница в социалната мрежа Instagram.

loading...

5 Коментари on "Владимир Путин: Ще унищожим терористите!"

 1. Бисерка Манолова | 15.11.2015 at 14:14 | Отговор

  Правилна позиция , трябва да се убединят всички държави за да се унищожи това проклятие в “Ислямска държава “ . Не трябва да се допуска повече да умират и страдат невинни хора където и да са те .

 2. всичко трябва да се затрие !!!
  тези терористи не трябва дори и за животни да се зачитат !!
  повече такива на тази планета не трябва да съществуват
  ислямска държава трябва да се изравни със земята там не трябва да има нищо повече от пустиня

 3. Добре де, толкова ли са ограничени и малоумни ония в сградата с надпис „Съединението прави силата“ или който и да е от нас???
  Не осъзнавате ли, че Путин с политиката си в момента подава ръка на нуждаещите се страни в РЕАЛНАТА БОРБА с тероризма и главния финансист на И.Д.- Съединените Американски Щати. Осама, който уж убиха за да спрат тероризма и хоп- И.Д.
  Нима забравихте как при доставка от Щатите на контейнери с оръжие за войниците в Ирак,Сирия и всяка страна с петрол в Азия „случайно“ пуснали един от тях на територия на И.Д.
  Та, нали сте наясно, че Путин с армията си и богатството на Русия може да изтрие Щатите от атласа, а ние тъпаците се дупим на Янките и вървим против Русия както е било всеки път преди да ни освободи я от турско робство, я от развитието на световен тероризъм….
  Неможе ли да се освестим като нация и не се осъзнаем, че вървейки срещу Русия ставаме жалки щото в крайна сметка пак ще опрем до помоща и да ни измъкне от лайната в които сме се накиснали, защото ние сме славянски народи и имаме дългогодишна история и обвързаност, която няма как да се пренебрегне от Руските ни другари.
  Призовавам Господата управляващи да бъдат по- сдържани и разсъждаващи правилно както мисли някой който дължи живота и съществуването си на приятел и му е задължен, а не като алчен дупедавец на Щатите, надявам се Правителството се обърне в подкрепа на Русия, нека поне веднъж бъдем Патриоти.
  Нали знаете какво пише на паметника на Цар Освободител Александър ll? За забравилите ще припомня- „:Царю освободителю, признателна България“
  Съветвам хората отсреща на този надпис в сградате дето уж се съединяват да са силни погледнат през прозорците и прочетът написаното на паметника отсреща и бъдат признателни наистина,

 4. Само смърт и гонка до смърт на тези маймуни дето са си повярвали, че са някакъв фактор!
  Шут в задника на всички мюсулмани от Европа ако се докаже, че те или роднини са участвали в подготовка и извършване на терористични актове!Отнемане на гражданство и изгонване до 24 часа от Европа на всички кръвно свързани с доказани терористи! Още затваряне на джамии, забрана за бурки и бръснене на бради при влизане в Европа-без изключение! Точно както се изисква при посещение в идиотските им държави! С тая толерастия и мултикулти булшит Европа става за подигравка пред тия примитиви! На зло куче зъл прът! Добротата се смята от диваците за слабост и не бива да им се демонстрира!

 5. Ще хубаво ще ги унищожат, само че те са пръснати половината вече из Европа…

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*