Горещи новини

ВОЙНА ИЛИ ПР!? Рут Колева срази Гери-Никол в земята!

Рут Колева направи на нищо Гери-НиколКолаж: Хот Арена

Певицата направи на нищо колежката си за новия й клип „Готина и луда”, съобщава HotArena.

Парчето, което събра над 3000 000 гледания само за две седмици и стана хит, дори извън България, продължава да търпи критики.

По десетобалната система, Рут оценява песента на „2”, а на клипа направо пише единица. Музикалната й дисекция обаче е направо унищожителна.

„Вече пълнолетна и с цели 3 сингъла зад гърба си (за цели 3 години), Гери гордо се самообяви за „Кралицата” (не знам точно на какво”)”, сипе жлъчни коментари Рут.

Тя продължава с убийствения сарказъм за парчето „Втория куплет на текста няма адекватна смислова връзка с посланието на песента. А трябваше да разбираме от него, че Гери е „Готина и луда”.

А и Гери вече ми звучи повече като Галена, отколкото като Ники Минаж. Ама то вече знаеш ли, кое е поп и кое е чалга”, продължава да соли певицата колежката си.

Рут не изглежда особено притеснена от факта, че моралното послание на текста може да повлияе на тийнейджърите и децата. Самата тя била на 10, когато Мишо Шамара шокирал с текстовете си, а днес кара тирове в Чикаго.

„Като цяло песента е крайно недомислена, добре продуцирала, но посредствено изпята. Клипът е събирателно на това, което бих нарекла „манджа с грозде”.

Според певицата липсва сюжет и отново връзка между отделните кадри, а освен това Гери е използвала просто празни картинки, за да запълни видеото. „Другия път ще се радвам да чуя песен, в която светът не се върти около нея сама”, довършва коментара си Колева.

Източник: Хот Арена

loading...

Be the first to comment on "ВОЙНА ИЛИ ПР!? Рут Колева срази Гери-Никол в земята!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*