Горещи новини

Волен Сидеров подари жилище на гаджето си за 225 000 лева!

Сидеров подарил на Деница жилище за 225 000 леваЖилището било закупено с партийната субсидия на Атака.

Приятелката на лидерът на Атака Деница Гаджева може да се похвали с жилище в идеалния център на София. Отлично информирани източници разкриват, че апартаментът, в който живее срещу Съдебната палата е подарък от Волен Сидеров.

Интересното в случая е, че жилището е собственост на Деница още от 2010 година. Справка в имотния регистър показва, че жилището струва точно 225 000 лева. Официалните данни показват, че Деница е изтеглила заем от 191 000 лева, който ще бъде изплащан 35 години, за да се сдобие с жилището. Останалата сума е платена от нейни спестявания.

Бивши съпартийци на Сидеров обаче, разкриват, че жилището е подарък от него и няма как момиче като нея, без сериозни приходи да си закупи толкова скъп имот в центъра на София. Те добавят, че заради този скъп жест са останали без заплати няколко месеца.

Сидеров може да се похвали и с много други скъпарски имоти. Той имал къща в Испания, Тоскана и на Френската ривиера. Това са му любимите дестинации и винаги, когато имал възможност отскачал до тях. Богатството на бившия телевизионен журналист, се дължи на партийната субсидия.

Източник – hotarena

loading...

Be the first to comment on "Волен Сидеров подари жилище на гаджето си за 225 000 лева!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*