Горещи новини

Гей ли е Джорджано!? Жестока трагедия е белязала живота му завинаги!

Хомосексуалист ли е Джорджано?Интернет звездата е бил изнасилен като дете.

Вчера интернет звездата напусна къщата на ВИП Брадър. Неговото участие във формата няма да се запомни с нищо особено. За тези 14 дни, в които беше редом до част от най-известните български лица от шоубизнеса, спорта и музиката, Джорджано ще се запомни единствено с неуспешните си опити да свали Светлана и Моника Валериева.

Неговите действия обаче, бяха взети под съмнение от страна на феновете на предаването. Според тях поведението на Мирослав (Джорджано) е „театър“, с който иска да прикрие истинската си сексуална ориентация – на хомосексуалист. Дори ретро фолк певицата Луна го заподозря и неколкократно го питаше дали си пада по мъже, но Джорджано отказваше да отговори и рязко сменяваше темата.

Ориентацията на Youtube звездата се превърна в тема номер 1 за голяма част от зрителите. Човек, който се представя за изключително близък на интернет сензацията разкрива, че Джорджано наистина си пада по мъже, а „странното“ му поведение се дължи на това, че е бил жестоко изнасилен като дете! На 11-годишна възраст Мирослав е изнасилен от 20 години по-възрастен мъж, който впоследствие бива задържан от разследващите органи и осъден на 5 години затвор. Джорджано обаче, и до ден-днешен не може да преодолее напълно шока, който е преживял и именно на това се дължи странното му поведение в Къщата на ВИП Брадър.I

loading...

Be the first to comment on "Гей ли е Джорджано!? Жестока трагедия е белязала живота му завинаги!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*