Горещи новини

Германска депутатка призова: Държавата да плаща на проститутките, които обслужват инвалиди!

Германка призова държавата да плаща на коврите
Проститутките, които обслужват инвалиди и тежкоболни, да получават пари за услугите си от държавния бюджет. Това предложи депутатката във федералния парламент от „Зелените“ Елизабет Шарфенберг, предаде Би Би Си.
Според законодателката от Бундестага дотирането на представителите на най-древната професия ще става по следния начин. „Пациентите трябва да докажат две неща. Първо, че се нуждаят остро от сексуално обгрижване, и второ, че не разполагат със средства, с които да платят за услугите. Тогава ние ще можем да възстановим средствата на хората, отзовали се на необходимостта на нуждаещите се“, заяви тя пред местен вестник.
Според „Велт“ много проститутки и жигола обслужват клиенти в болници и други социални институции. „За някои хора посещението е направо благословия“, казва представител на здравно заведение. Би Би Си припомня, че подобна практика има в Холандия, а проституцията в Германия е легална вече 15 години.

Източник: novini.bg
loading...

Be the first to comment on "Германска депутатка призова: Държавата да плаща на проститутките, които обслужват инвалиди!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*