Горещи новини

ГЕРОЙ! Генерал Илия Илиев залови сам 34 нелегални бежанци

Генерал Илия Илиев залови 34 бежанциГенералът е заловил сам бежнаците, докато е бил на лов за прасета.

Бившият главен секретар на МВР залови 34 афганистанци, които са се опитали да преминат нелегално българската граница. Генерал Илия Илиев е бил сам на лов за прасета в ловното поле Осман баир. Тогава се е натъкнал на голяма група от азиатци, която се е опитала да премине нелегално границата ни.

„Нелегалните имигранти, които успях сам да респектирам и задържа, са 34. Само мъже, между 20 и 30-годишни. Убеден съм, че са афганистанци”, заяви ген. Илия Илиев. Азиатците се оказали на около 10 метра зад гърба му. „Тъкмо започвахме гонката, когато се озовах между имигрантите. Доколкото са ми останали навици от годините, когато бях началник на бургаския граничен сектор, успях да ги подчиня”

Той добави, че веднага е подал сигнал в гранична полиция, която е пристигнала на място на 12-тата минута. След което той се е оттеглил и оставил бежанците на митничарските служби.

loading...

4 Коментари on "ГЕРОЙ! Генерал Илия Илиев залови сам 34 нелегални бежанци"

  1. ОСТАВКА за продажната гнусна коалиция БОСТАН !!!

  2. то това стана ежедневие. къде спят граничните служби, защо чакат някой да ги залови, а не си гледат работата?

  3. Стига Глупости | 17.04.2016 at 21:09 | Отговор

    Грешно действие! Трябвало е да ги върне в Турция, а не да уведомява граничните. Сега тия са официално регистрирани в България и после като ги върнат от Германия ще е у нас като страна на първа регистрация в ЕС.

  4. Национално гражданско неподчинение 20.04.сряда площад Народно Събрание 12.00ч

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*