Горещи новини

Гонзо: Може да продадем Краев

Левски може да продаде КраевСините са склонни да продадат младока.

Спортно-техническият директор на сините не изключи възможността да бъде продаден считания за талант номер 1 в България – Божидар Краев. 18-годишният футболист е неизменен титуляр в състава на Стойчо Стоев и от началото на сезона е записал 14 мача и е реализирал 7 попадения на сметката си. Интерес към него проявяват два италиански отбора, както и отбор от Суперлигата в Турция.

„Това може да се случи само при положение че пристигне много добра оферта. Примерно от някои от клубовете, в които бе на проби“, обясни Гонзо.

Левски иска поне 600 000 евро за своя футболист. Желанието на Стойчо Стоев, е Божидар Краев да остане на Герена и да помогне на тима в борбата за титлата. Сините не бързат с неговата продажба, защото смятат, че могат да му вземат двойно повече през следващия сезон, ако тима се класира за евротурнирите и младокът се представи добре на европейската сцена. При положение, че националите, се класират за европейското, то цената на Краев със сигурност ще се увеличи многократно, потриват доволно ръце на Герена.

loading...

Be the first to comment on "Гонзо: Може да продадем Краев"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*