Горещи новини

Гриша Ганчев стяга отбор за Купата на България, ако разрешат регистрирането на новото АД! Целта е Европа!

Гриша Ганчев иска ЦСКА в Европа"Армейците правят силна селекция, ако бъде одобрено новото АД".

След края на днешната среща между представители на спортно-техническото ръководство на ЦСКА, фенове и премиерът Бойко Борисов, стана ясно, че на армейците най-вероятно ще им бъде разрешено да регистрират новото си АД, което да закупи старото и да започне да изплаща неговите дългове. Това ще се случи в мига, в който съдът обяви клуба в несъстоятелност и назначи синдик, който да се заеме с преструктурирането на дълговете.

Гриша Ганчев е останал изключително доволен от тази новина и пред част от привържениците на червените, е заявил, че в клуба ще бъдат привлечени няколко класни футболисти с опит в А група, които да подсилят тима и да му помогнат да спечели Купата на България. Желанието на ловешкият бизнесмен, е армейците да се завърнат в европейските турнири още през следващата година, а, ако това се случи, то няма да бъдат жалени средства за трансфери и в „Борисовата градина“ ще пристигнат поне 2-3 класни чуждестранни попълнения.

Другата радостна новина, която най-вероятно ще стопли сърцето на всеки един привърженик на ЦСКА, е факта, че е много вероятно през следващата година министерството на спорта да даде стадион „Българска армия“ на концесия на Гриша Ганчев и Юлиан Инджов. Ако това се случи, ремонтите ще започнат още преди края на сезона във В група.

loading...

Be the first to comment on "Гриша Ганчев стяга отбор за Купата на България, ако разрешат регистрирането на новото АД! Целта е Европа!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*