Горещи новини

Деси Цонева с нова скандална изцепка във ВИП Брадър

Десито Цонева хвърли задръжките
Десислава Цонева с нова скандална изцепка в шоуто „ВИП брадър“. На партито, организирано от Големия брат, журналистката хвърли задръжките си и започна да се кълчи и чекне пред Ути, без грам свян.Купонът, подарен от шоуто, бе заради успешната тайна мисия на Миглена Ангелова, на която се наложи да целуне произволен свой съквартирант за повече от 5 секунди. Опитната в любовта водеща на „Искрено и лично“ за по-малко от 5 минути успя да съблазни Роро, като двамата имаха наистина страстен момент.

Много танци, смях и алкохол съпътстваха партито на звездите. Освен открояващата се хиперактивна Жана, която камерата може би умишлено все улавяше в момент, когато надига бутилката, се открои и креватната й половинка в Къщата Деси Цонева.

Журналистката, която погреба наскоро баща си, се хвърли да удря бесни танци, като не спираше да се кълчи покрай готвача Ути. Облеклото й също не бе особено обемно. Тя бе с ултра къси панталонки и с вдигнат потник, който откриваше гледка към пъпа й. Естествено не липсваха и токчета. Това възмути много от зрителите, които не можаха да повярват, че тя наистина се държи по този начин.

„Разбираме, че не е длъжна да реве само и да се облече в черно, но това е прекалено. След като влезе разголена и с усмивка до уши в такова риалити предаване, сега дойде ред да се чекне полугола, а танците й бяха скандални. Дори няма 40 дни от смъртта на баща й“, възмущават се фенове на предаването.

Източник: БЛИЦ
loading...

Be the first to comment on "Деси Цонева с нова скандална изцепка във ВИП Брадър"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*