Горещи новини

Джена и Джино Бианкалана се събират?

Джино и Джена се събиратДжена иска да се върне при Джино. Близките му са против подобна връзка.

Тази клюка, се превърна в основна тема на разговор в хайлайф средите. Само ден след като Джино Бианкалана излезе от Къщата на ВИП Брадър 2015 като победител и за няколко седмици се превърна в любимец на българската публика, то Джена е решила да даде втори шанс на милионера.

Джино неведнъж плака за фолк звездата. Въпреки че, са разделени от година почти, той все още изпитва чувства към нея. Неколкократно говореше за Джена и тайничко, се надяваше, че ВИП Брадър ще им организира среща. В крайна сметка ролята на „Големия брат“ и популярността, която доби Джино ще изпълнят неговото желание. Пайнерката била изключително впечатлена от начина, по който говори бившият й приятел за нея.

Твърди се, че Джена е изпратила поздравителен есемес на Джино след излизането му от Къщата на известните. Той веднага й отговорил и неусетно кореспонденцията, се превърнала в любовен чат за изясняване на отношенията им. Близките на победителя от ВИП Брадър 2015 обаче, са твърдо против евентуалното им събиране. Според тях Джена търсила икономическа изгода и виждат „задни мисли“ в желанието й да възобновят връзката си. Те се страхуват, че Джена отново ще разбие сърцето му.

loading...

Be the first to comment on "Джена и Джино Бианкалана се събират?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*