Горещи новини

Джорджано заплашва телевизионни водещи със съд и бой!

Джорджано заплаши с бой телевизионни журналистиДжорджано показа тъмната си страна.

Интернет сензацията, която предизвика истински фурор с песните си, явно се е взел на сериозно покрай участието си във ВИП Брадър. След излизането си от Къщата на известните, Джорджано получи десетки покани за участия в нощни заведения и телевизионни предавания. Вкусът на славата не се отразява добре на Мирослав, който за отрицателно време успя да си вирне носа и да влезе в ролята на „истинска звезда“.

Джорджано трябваше да гостува в предаването „Първа смяна“, което се излъчва в ефира на новата музикална телевизия 359TV. В крайна сметка той не пожела да застане пред камерите на телевизията, след скандал с телевизионерите. Изпълнителят на „Отиваме на купон“ е влязъл в гримьорната, за да го подготвят за пред камерите. В този момент при него дошъл човек от екипа на телевизията, за да го помоли да премести колата си на специалното място, което е отредено за гости на телевизията. Иначе щели да му я вдигнат от „Контрола по транспорт“.

Изненадващо това изкарало извън нерви „кроткият“ Джорджано, който си го изкарал на асистентите на предаването и ги нагрубил с най-различни епитети. Моментално изхвърчал от студиото на телевизията и на тръгване ги заплашил, че ще си имат работа с продуцентите от ВИП Брадър, които ще ги съдят. Освен това заплашил, че ще има физическа саморазправа с всеки, който му направи забележка по един или друг начин!

loading...

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*