Горещи новини

Диетата на Ваня Червенкова! Бизнес дамата се втали до неузнаваемост! Свали 20 килограма

Диетата на Ваня ЧервенковаВаня Червенкова се подложи на радикална диета и свали над 20 килограма

Тя е една от най-популярните бизнес дами в България. През годините я свързваха с какви ли не интриги – от връзки в ъндърграунда с лица като Жоро Илиев, Златко Баретата и т.н. до това, че е преминала през креватите на някои видни политици, за да се уреди с настоящето си имущество. От злоба хората и се подиграваха, че е дебела и й лепваха какви ли не грозни епитети.

Заради приказките или нещо друго обаче, Ваня Червенкова показа, че за нея няма непреодолими трудности. Само за няколко месеца успя да стопи над 20 килограма от личното си тегло и претърпя невероятна трансформация! Втали се до неузнавемост и придоби манекенска осанка.

Изтощителните тренировки и хранителният режим, който доби популярност като „Диетата на Ваня Червенкова“, се оказаха ключът към успеха. Самата тя разкрива пред вестник „Всеки ден“, че не се е подлагала на никакви хирургически интервенции. Разделно хранене, упоритост и воля са ключът към успеха.

Ето какво представлява режимът наречен Диетата на Ваня Червенкова. Изпълнява се 12 дни и по желание може да се повтори още няколко пъти до постигането на желаните резултати.

Първите два дни се ядат само картофи, следващите два дни пиле, 2 дена салати, 2 дена риба, 2 дена плодове и 2 дена кисело мляко. Интересното е, че може да се пържи, готви и задушава, но не трябва да се смесват видовете храни. Газирано, алкохол и сладко е забранено. Може между циклите да се направи един разтоварващ ден, в който да чревоугодничите. Ваня Червенкова препоръчва всяка сутрин да се приема по 1 аспирин и 1 витамин C, за да се ускори метаболизма. Трябва да се пият много течности – предимно вода, но може и чай или кафе без захар.

loading...

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*