Горещи новини

Динко от Ямбол призна, че са опитали да го убият

Динко призна за опит за убийство
Динко се съгласи ексклузивно пред „ШОУ” да отговори на всички спекулации, в които го свързват недоброжелатели. Обирал ли е бежанците по границата, има ли мерак да става политик, какво предлага за развитието на страната ни и още прелюбопитни неща.

– Динко, защо реши да влезеш като гост в риалити формата „Фермата”? Какво искаше да покажеш? 
– Да покажа на хората, че съм естествен. Не се правя на никакъв, не искам да приличам на никого. Аз съм това, което хората видяха в това риалити.

– Някои хора ще си кажат, че търсиш непрекъснато медийна изява…
– Ако тези твърдения бяха верни, аз щях да бъда във всяка една телевизия и във всички предавания, в които ме канят. Както виждаш, аз много-много не ги отразявам.

– Акцент при влизането ти е палтото, което струва приблизително 10 бона, нали така? 
– Даже малко повече струва. Аз си отидох с колата до фермата и си влезнах добре облечен. След това се съблякох, имам гардероб и се преобличам.

– Стана известен като „Ловеца на бежанци”. Защо реши да ловиш емигранти с голи ръце и на какво се натъкна, докато ги дебнеше?
– Те ме намериха, те проляха първо кръв. Нападнаха ме първи, аз не знаех даже, че са бежанци. Разбрах го, след като тръгнаха да ме убиват. Оттам нататък си казах, че те работа в България нямат и ще направя всичко възможно да ги спра. Една птичка пролет не прави, но по-добре с нея, отколкото без нея.

Нападнаха ме на границата

както си тренирах, защото се грижа за здравето си и обикалям непрекъснато гористи местности.

– Появи се обаче твърдение от твой колега, че сте взимали пари от тях, т.е. обирали сте ги? 
– Намерете го този и да видим дали съществува, за да говори такова нещо. Пълна лъжа е написаното, че съм ги обирал. Такова име аз не познавам, не съществува. На някои съм интересен или им бъркам в очите и се опитват по някакъв начин да ме съборят. Тази антиреклама срещу мен ме прави още по-търсен и интересен. Не го правя умишлено, всичко е до харизма. Това съм аз, не искам да приличам на никого.

– Какво е твоето предложение по наболялата тема с прииждането на бежанци? 
– Трябва да се ограничи достъпът им до България. Да има сериозна охрана на границата и да ги връщат. Изобщо работа тук нямат.

Източник: БЛИЦ

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ ТУК

loading...

Be the first to comment on "Динко от Ямбол призна, че са опитали да го убият"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*