Горещи новини

Древна турска рецепта ще премахне бръчките

Рецепта против бръчки

Бръчките изчезват и без скъпа козметика, турска рецепта е доказала  своята ефективност през годините

Вижте как се премахват бръчките с една тайна рецепта на ханъмите. Станала хит в при южните ни комшии. Съставките са естествени и по джоба на всеки. Ефектът настъпва бързо след три, четири процедури.

Бръчките видимо изчезват след няколко процедури

За да приготвите чудодейното мазило са ви необходими следните продукти:

Три лъжички сода за хляб, една лъжичка мед, една лъжичка витамин Е (има го в аптеката), четвърт лъжичка канела и четири лъжички сметана или мляко.

Смесвате необходимите продукти докато се получи гъста смес. Ако ви се вижда рядка към сместа може да добавите още хлябна сода. Маската се налага върху предварително почистени лице и шия. Като се внимава да не се засягат зоните на очите и устата.

Оставяте я да изсъхне. Някъде след около 20 минути почиствате с мокър памук напоен с вода. Без да търкате прекалено много. След изплакване ще усетите как кожата ви е по опъната. А след няколко такива процедури, които се препоръчват два пъти в седмицата ще се учудите от невероятния резултат.

Тези, които имат чувствителна кожа трябва много да внимават. Някои от съставките не е изключено да предизвикат алергия. Особено внимавайте с меда и канелата. Ако желаете може да ги замените в рецептата с яйчен жълтък. И в двата случая тайната рецепта на ханъмите ще ви изненада с бързия си резултат, предават от електронната агенция  pik.bg.

loading...

1 коментар on "Древна турска рецепта ще премахне бръчките"

  1. Древни турци няма. Турците се именоват като такива от около два века.
    От къде неграмотните къдъни са се снабдявали с течен витамин Е?
    Наименованието витамин се появява едва през 1912г.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*