Дупнишката вдовица позна съпруга си на снимка на кутия за цигари: Гаврят се с паметта на мъжа ми

Жена позна покойния си съпруг на снимка на цигари
display:inline-block;

Снимката на починалия преди три години работник от ТЕЦ „Бобов дол” Кирил Богословов от дупнишкото село Червен брег плаши пушачите от кутиите на много видове цигари в Европа и България. Този факт предизвика истинско бедствие в дома на Мая Богословова, съпруга на починалия от шарка Богословов, пише днес „Вяра“.

1475655325-1

„От няколко дни нямаме покой, нямаме сън, не съм спряла да плача. Цяло село се изниза в дома ми, за да питат защо се гавря с паметта на съпруга си”, е заявила в редакцията на вестник „Вяра” вдовицата на Богословов – Мая. Тя разказа за шока и огорчението, които са преживели тя и семейството й.

1475655325-2

Официалните обяснения пък гласят, че снимките, които трябва да плашат пушачите в ЕС, са спуснати от Европарламента и са валидни за цяла Европа. У нас те се препоръчвали на производителите от здравното министерство, а контролът се осъществявал от Министерството на икономиката, пояснява „Вяра“.
Добави в Facebook

loading...

Be the first to comment on "Дупнишката вдовица позна съпруга си на снимка на кутия за цигари: Гаврят се с паметта на мъжа ми"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*