Горещи новини

Дупнишката вдовица позна съпруга си на снимка на кутия за цигари: Гаврят се с паметта на мъжа ми

Жена позна покойния си съпруг на снимка на цигари

Снимката на починалия преди три години работник от ТЕЦ „Бобов дол” Кирил Богословов от дупнишкото село Червен брег плаши пушачите от кутиите на много видове цигари в Европа и България. Този факт предизвика истинско бедствие в дома на Мая Богословова, съпруга на починалия от шарка Богословов, пише днес „Вяра“.

1475655325-1

„От няколко дни нямаме покой, нямаме сън, не съм спряла да плача. Цяло село се изниза в дома ми, за да питат защо се гавря с паметта на съпруга си”, е заявила в редакцията на вестник „Вяра” вдовицата на Богословов – Мая. Тя разказа за шока и огорчението, които са преживели тя и семейството й.

1475655325-2

Официалните обяснения пък гласят, че снимките, които трябва да плашат пушачите в ЕС, са спуснати от Европарламента и са валидни за цяла Европа. У нас те се препоръчвали на производителите от здравното министерство, а контролът се осъществявал от Министерството на икономиката, пояснява „Вяра“.
Добави в Facebook

loading...

Be the first to comment on "Дупнишката вдовица позна съпруга си на снимка на кутия за цигари: Гаврят се с паметта на мъжа ми"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*