Горещи новини

Дъщерята на Мадона взриви интернет с полуголи снимки

Щерката на Мадона показа яко тяло

Дъщерята на Мадона Лурдес „Лола“ Леон обожава света на модата и шоубизнеса. Тя обича също така да купонясва на страхотни партита и като доказателство за това са снимките, които тя публикува в Snapchat. Там всички снимки „живеят“ само един час, но благодарение на прозрачната дрешка, която не скрива прелестите на тялото й, те станаха популярни в мрежата и украсиха много издания за живота на знаменитостите.За Лола-Лурдес скандалната слава не е нещо ново, още когато тя бе на 16 години папараците я снимаха с цигара, на седемнадесет – в нощен клуб с питие, а след това пък тя напук на всички си оцвети косите в зелен цвят.

По всяка вероятност, към двадесетгодишнината й напълно може да се очаква да се снима в еротичен клип или филм. Както знаем, звездната й майка също шокира понякога през десетилетията на кариерата си публиката с откровен разврат. Но в миналото беше доста по-лесно да удивиш хората, отколкото днес когато в голям брой издания постоянно могат да се видят разголени момичета.

Напомняме, че Лурдес е дъщеря на Мадона от треньора й по фитнес от кубински произход Карлос Леон. В сравнение от своя брат Роко, който избяга при баща си Гай Ричи, тя обича своята майка и даже заедно пуснаха младежка марка за облекло Material Girl. По-късно Лурдес стана „лице“ на новия парфюм на  Stella McCartney, а също така се снима в реклама на аромата.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Дъщерята на Мадона взриви интернет с полуголи снимки"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*