Горещи новини

Дъщерята на Туньо хвърли бомбата: Баща й е бил убит!?

Убит ли е Трифон Иванов

Дъщерята на легендарния български футболист хвърли бомбата в медийното пространство. Тя публикува гневно писмо в социалните мрежи, в което индиректно заявява, че баща й не е починал случайно.

Обърнах се към полицията за съдействие… сезирах прокуратурата… Започнах най-гнусната битка с най-безочливата наглост още в деня, в който осъзнах, че смъртта на баща ми не е случайна. От 13 февруари нямаме достъп до нито една от къщите ни, рибарникът му е не просто обещан, а обран. Всичко се изпокри в рамките на няколко месеца. Складовете ни са преместени, всичко което се е намирало някога някъде вече го няма. Апартаментът ни се продава, лъжат че не е живяно в него от години. Преди дни с камиони е изнесено цялото му обзавеждане. Преди седмица часове наред са товарени кашони от къщата, където тати почина. Пред разследващите полицаи се дават напълно нереални отговори, очеИЗвадни лъжи, които незнайно защо не биват подлагани на съмнение. Нямам думи… нямам сили… нямам обяснение… нямам представа как е възможно… нямаме нищо, а всичко е наше.“

Постът и предизвика вълна от реакции. Някои я посъветваха да поиска ексхумация на тялото или да бъде направена нова аутопсия, която да установи истинската причина за смъртта на Трифон.

 

loading...

Be the first to comment on "Дъщерята на Туньо хвърли бомбата: Баща й е бил убит!?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*