Горещи новини

ЕВАЛА! Българин откри как да ползваме една винетка две години

Българин откри как да ползваме две години
Българин взриви социалните мрежи с коментар за винетките. За разлика от останалите, Ангел Петров критикува тарикатите, които се опитват да спестят от пътния данък. 

„Как да ползваме една винетка за две, три и повече коли? А за две години? Как да даваме по-малко пари на държавата? Как да се прецакаме по-лесно? И как да продължаваме да караме по ужасните пътища, които сами сме си заслужили.

Цената на една годишна винетка в България е 97 лева. Това са по-малко от 27 стотинки на ден. Всички имате по 5 лева за кутия цигари, но нямате 27 стотинки за пътищата, по които се избивате всеки Божи ден.

Българинът е тарикат! Спор в това няма. Все гледа да мине тънко, да плати по-малко, а какво ще получи в замяна, за това не се мисли. Не ви ли омръзна да сте тарикати и сами да си сърбате попарата, която сте си надробили? Да не минавате прегледи на  колите, да не плащате данъци, да се покривате от отговорности и какво ли още не.

Плащайте си данъците и винетките, за да имате хубави пътища, друг начин няма. Стига с тези въпроси как да си залепите една винетка на 20 коли. Отговор тук няма да откриете!“

Това е коментарът от социалните мрежи на Ангел Петров, публикуван в actualno.com.

loading...

3 Коментари on "ЕВАЛА! Българин откри как да ползваме една винетка две години"

  1. Ако европейците тръгна по магистрала Тракия, от София за Бургас, ще умрат по пътя. Ще умрат бе хора. От смях ще умрат като видят каква ни е магистралата. Особено от София до Стара Загора. Толкова е не равна че направо морска болест да хванеш. Говоря за магистралата! А за другите пътища нямам думи!

  2. Да ни си жив и здрав . Само че само ние сме прецакани а не който трябвя . Тези дето лащаме винаги сме прецакани . Като започнеш с малцинствата които освен да вземат незнаят да плащат. Така че като няма ред ще има тарикатлъци .

  3. Ванката | 06.11.2016 at 15:54 | Отговор

    Значи за излизане от София 3 пъти в годината аз 97 лева за винетка няма да плащам. Защо не са го направили като в гърция примерно: ако излизаш на магистралата си плащаш на място. Тарикати сме били. Само да си чешете езиците тука…

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*